här ska det stå en rubrik

Ursäkta rubriken!

Idag är en riktig slappardag. Vaknade inte alls med samma Go i mig som jag hade igår. Vilken tur att jag gjorde bort det viktiga igår.. annars hade det varit risk att det aldrig skulle bli gjort :P
Idag har jag nämligen inte gjort mkt. Det enda nyttiga jag gjort är att rensa lite bland gamla papper och sånt.
Hittade mycket gammalt från högstadiet, kul med lite gamla minnen :) Annars har jag mest suttit framför tvn och datorn.. Intressant, nej...

Jaja, nu har jag inget mer att skriva för stunden.

Ha de fint!

Ciao // E ♥

Härligt..

...att röra på sig igen..!
Undvek träning förra veckan pga förkylning men nu är jag åter back on track.
Jag tror faktiskt att jag har saknat det, jag tror jag behöver träningen nuförtiden för att hålla mitt humör uppe. Förra veckan var jag som nere i en dal där i slutet, men nu känner jag att humöret är på topp igen! :)
Det är nog bäst för min omgivning om jag fortsätter.. eller bäst för alla inblandade :)

Nu tänkte jag göra en dagens topplista.. ^^ Får bli endast tre saker.. jag orkar inge mer :)
  1. Dagens bästa är att prata med boyfriend. Ingen annan som man kan säga så mkt till, som förstår allt man säger och som orkar lyssna på allt svammel man säger. Finns ingen bättre på denna jord alltså ♥♥♥

  2. Nu, tiden efter träningen. Själva träningen är skittråkig! Musiken och övningarna vi gör är så sabla trista! Men gud va skönt efteråt! :) NU när man sitter hemma och bara känner hur humöret är på topp.
  3. Dagens "arbete". Har gjort bort det jag kände att jag var tvungen göra under lovet. Känns grymt härligt!


    NU vill inte jag fortsätta skriva här inne.. hur får jag bort det..? :/

    Jajja nu ska jag sluta skriva för jag känner att jag bara irriterar mig på att skriva här inne..

    Ciao // E ♥


Helgens och dagens bravader

Den där himla potatisen ville verkligen aldrig att det där experimentet skulle lyckas! :) Men jag överlistade den och fuskade litegrann.. Haha, suck on that evil potato ^^ Har äntligen gjort bort alla experiment som jag skulle filma under lovet, kändes underbart att göra bort allt redan första dagen. Nu kan lovet bara bli bättre ;D
Måste säga att jag har varit ganska duktig idag, utnyttjat tiden ganska bra iaf.. :P
Dagen började med att jag steg upp tio i åtta (!) japp.. jag chockade.. ^^ man måste faktiskt börja dagarna med att chilla.. annars vet man inte vad som kommer hända, så jag ville inte förstöra dagen utan slappade mig igenom den första timmen.
Sen kände jag: JA, kanske man ska ta och gå ut på en uppiggande promenad med stavar. Oftast brukar det inte bli mer än just en tanke. Men idag tog jag mig faktiskt ut på en rask promenad, riktigt härlig temperatur måste jag säga! (Vänta, håller man kanske på att bli gammal.. som frivilligt går ut på promenad med stavar och sedan kommenterar det härliga vädret!) Jaja, det var i alla fall härligt att få en tidig start på dagen.

Sedan fick jag lite assistans av min broder och fick hela teckenspråksfilmen filmad. Äntligen :)

Jag hade ytterligare en vuxen tanke som jag hade tänkt skrida till verket med, jag hade nämligen tänkt bära in en massa ved.. Men det visade sig att vi (min broder ville också hjälpa) inte kunde det, veden i källaren skulle först anvädas upp sen skulle pappa hämta hem mer. Synd för fader min.. det där ilet kommer nog inte igen.. :P

Oj vad jag snackar trista saker.. Inget som är intressant att läsa direkt.. men kände bara att jag ville skriva litegrann..

Helgen har varit riktigt trevlig. Lördag var det skoteråkning och lite fiske. Dock ingen fiskelycka för min del :) Sedan igår så var jag, min moder och min underbara boyfriend till Boden och jag provade balklänningar, Först höll vi aldrig på att hitta dit, men det var enklare än vi trodde.. Min karta var verkligen inte till nån hjälp kan jag säga.. dessutom när jag inte ens kunde avläsa den ^^ Ja, i alla fall så provade jag en riktigt stor mängd klänningar.. Mamma och per höll på att dö.. mamma sprang och hämtade en massa klänningar och per hjälpte mig med klänningarna och hängde sedan dem på galgar igen..
Vi gick igenom alla som fanns i min storlek kan jag säga.. eller mina storlekar eftersom alla var så olika stora.. :P
Men till slut hade jag gallrat ut några som jag faktiskt kunde tänka mig att ha på mig.. sedan gallrade jag bland dem och kvar var tre stycken som jag kände att jag ville ha på mig.
En var någon slags blå färg med pärlbrodyr fram och världens snyggaste, okej kanske inte världens snyggaste.. men iaf en grymt snygg korsettsnörning bak :) Fast man vill ju helst inte gå med baken först hela vägen.. :P jag måste också säga att den var tvådelad..
Sen den andra var också tvådelad fast i en vinröd som skiftade lite i svart (vet inte hur man ska beskriva den annars) jag älskade broderiet fram.. fast jag kan inte beskriva hur det såg ut ^^
Fast nu var det bara så att jag kände inte att jag ville ha en tvådelad (fast det var nästan bara det jag provade eftersom det var det enda som var kvar i min storlek ungefär..)
Men jag hade ju en tredje klänning kvar också. Den var inte tvådelad, men den var för stor.. Jag ska inte avslöja färgen, åtminstone inte här :P Men den har nån sorts detalj fram.. tyget är på ett speciellt sätt, fast jag kan inte beskriva det heller ^^ Haha ^^ Harriet som jobbade där sa att hon utan problem kunde sy in den. Så jag provade alla klänningarna igen i en större spegel.. Riktigt svårt att välja.. speciellt när det är något speciellt man gillar med alla. Fast jag tog iaf den sista, jag älskade verkligen färgen (både jag och min mamma var först övertygade om att jag inte skulle passa i den = bli hyperblek, men det blev jag inte.. inte som vi trodde iaf) och sen gillade jag att det var en hel klänning.. det känns som annorlunda att ta på sig en kjol och sen nåt på överkroppen. Inte riktigt samma sak.. Menmen.. det hela blev i alla fall lyckat :)

Gud vad jag har skrivit.. och allt bara svammel :P Ett stort grattis till den (om nu nån har det) som har läst ända hit..

image2
Erkänn att jag ser ganska mäktig ut där jag står på gamlingen.. ;P som tur var ser man ju
inte mitt face riktigt.. Men som ni ser var det iaf riktigt härligt väder förra helgen när bilden togs :)
Nu ids jag inte skriva mer. Måste snart börja förbereda mig mentalt inför kvällens träning.
Hörs nån annan dag! :)

Ciao // E ♥

ÄNTLIGEN!

Jag har hittat en balklänning! :) Efter många om och men och en hel del (=enormt mycket) av och på med klänningar så hittade jag till slut en :) Jag hittade egentligen tre stycken som jag valde mellan i slutet.. En var egentligen för stor, men jag behöll den som "en-som-jag-kan-tänka-mig-klänning" ;) Jag visste nämligen inte om den gick att sy in, men tanten som jobbade där sa att det gick fint. Då var jag ju bara tvungen att välja den! :)
Ångesten släppte.. Nu måste jag bara fixa de andra sakerna :) Fast håret vet jag nog hur jag ska göra med nu iaf.. Längtar till balen! Mest att få vara finklädd och gå med sin übersnygga kavaljer! :) mumma med kille i kostym!

Jajja, nu ska jag gå och se på köping :D Dom är bäst! ;)


Ciao //
E

Snart potatismos

Jag har faktiskt insett att imorgon efter att jag tagit mig ner till älvsbyn för att vara med på "framtidsresan" så har jag faktiskt inte bara helg utan SPORTLOV! :D mitt sista sportlov.. känns ju lite nostalgiskt måste jag säga.. :)

Har egentligen inte så mkt att säga.. hoppas det gick bra för Cissi idag! :) Har inte träffat Malin på hela dagen så jag har inte kunnat fråga.. Jag tror det gick mkt bra iaf :)

Måste bara få berätta en riktigt komisk sak.. berättade igår (?) i bloggen om mitt experiment med potatisen.. först ville den ju som sagt inte flyta.. Men nu, när jag väntar på att den ska sjunka till botten igen, så vägrar den det! Japp..! Första gången jag gjorde experimentet så tog det ett tag att få den att flyta, dock inte så länge som nu. Men den gången så hade potatisen sjunkit till botten redan dagen efter. Nu har det gått hela TVÅ dygn och potatis****** flyter fortfarande ^^ menmen.. som tur var skulle jag ju inte filma det riktiga nu.. :) image1

Ska gå och ge magen lite käk nu.

♥♥♥ (lite extra kärlek idag) Ciao // E

j*vlar..

Det enda (nästan) som jag skulle komma ihåg igår var ju att ta med en svart t-shirt till teckenspråket idag, men kom jag ihåg det?! Näe.. Jag glömde lägga in det i mobilen.. seriöst jag kommer inte ihåg nånting som jag inte lagt in som påminnelse i mobilen..! Patetisk eller vad.. Jajja, men jag får väl göra trycket på tröjan någon annan gång. Måste först försöka hitta någon tröja som går att trycka på, i normal storlek - jag vill inte tälta..
Förutom det lilla missödet så känner jag mig faktiskt riktigt positiv idag :) Pratade med min mor imorse om min ångest inför balklänningen.. Ja, jag drömmer mardrömmar om att jag inte hittar nån eller att jag inte hittar dit jag ska och prova. Inatt drömde jag att astrid skulle med mig till Boden. Men såklart som alltid i drömmarna så hinner vi inte dit. Tiden går så fort och sen ligger stället i världens ände. Förhoppningsvis går det bättre i verkligheten! Jag hade även fått för mig att mamma inte skulle följa och kolla, men då sa hon "nej, självklart ska jag med. Det är ju så spännande och roligt!" Skönt! Det är bra med manligt smakråd, men man behöver en kvinnas åsikt också.. Mer ärlighet! :)

Igår gjorde jag min första provfilmning till mitt projektarbete. Kan säga att det inte blev det bästa. Eller det är svårt att hålla masken när ens föräldrar sitter i rummet bredvid och hejar på en hockeymatch och pratar väldigt högt.. Dessutom ville inte den satans potatisen flyta! ;P Det ena experimentet går nämligen ut på att man ska salta vatten så att en potatis flyter. Men hur mycket salt jag än satte i så sjönk den.. Väldigt intressant på teckenspråk också.. ^^ Men efter typ ett kilo salt så flöt den äntligen. Jag utbröt i ett teckenspråkshalleluja, mkt vackert! ;) Ikväll ska jag göra klart de sista och sen ska jag nog filma om ett experiment som jag gjorde igår, jag fattade inte ens vad jag själv gjorde, hur ska då nån annan fatta?! :D

Oj, vad kompakt jag skriver idag.. är det nån som har läst hit? Eller iofs är det ju som ingen som läser..

Nu ids jag inte skriva mer, ska ta och göra nåt annat :)
Ha en grymt bra dag, det har jag tänkt ha iaf! :D

♥ Ciao //
E

Hejsan :)

Jag har inget att göra.. :P

så jag skriver lite här.. fast jag vet inte riktigt vad jag ska skriva..
skolan suger.. eller okej, det enda som egentligen suger är att jag har så himla mycket håltimmar, man blir ju galen.. :P
Fast nu har jag kommit igång lite med projektarbetet iaf! :D ska filma när jag kommer hem, eller okej jag ska försöka.. vet ju inte ens hur jag ska göra. Nån som kan assistera mig och vara kameraman/kvinna? ;)
Dåligt betalt kan jag säga att det blir.. :P jaja, hoppas iaf att det lyckas hyffsat..

Idag har jag hittills haft en lektion, börjar nästa och sista om.. exakt 40 minuter..
Första lektionen var teckenspråk. Vi fortsatte att träna danserna. Helt otroligt så kände jag att jag kunde den ena hyffsat iaf. (Eller så såg det bara bättre ut i hjärnan..) Den andra var jag lite osäker på tecknena till.. hmm jag måste påminna mig själv om att ta med en svart t-shirt imorn. Måste komma ihåg, måste!

Hmm.. vad var det jag skulle komma ihåg..? :P Näe.. än minns jag ^^ Jag har verkligen inget att göra.. eller just nu sitter astrid här också, men hon läser svenska just nu :)

Jag märker att när jag skriver så är det alltid en massa hopp mellan saker.. jag skriver sällan mer än en-två rader om samma sak/ämne.. :P

Så därför hoppar jag igen.. ^^ denna gång ska jag berätta om min ångest.. jo det är så här att det känns verkligen som att alla har fixat balklänningar! :O jag är den enda som inte har det.. eller jag har en som jag kan använda om det krisar.. men jag känner att jag inte vill ha den, utan nån annan. Nån som verkligen är "Erika". Jag vill ha en vinröd, mörkgrön eller en svart. Iofs är den jag har hemma mörkgrön.. men själva stilen var inte riktigt jag. Så vi får se hur det blir. På söndag smäller det iaf, då ska jag fara och prova klänningar. Kunde inte nån annan dag som de hade tider. Men det blir förhoppningsvis bra, hoppas bara att det inte är slut klänningar :O det kanske bara finns hemska kvar :'( nej nog med sånna tankar.. :)

NU ids jag inte skriva mer. Ska ta och vara lite social :)

♥ (tack malin) Ciao // E

Men vad fint.. ^^

att gårdagens inlägg publicerades två gånger.. hmm.. :P

jag gjorde nån sån här rolig grej.. typ första bokstaven i ditt namn, och sen står det nåt bredvid bokstaven..
Jag fick en sån här fin mening:
"I torsdags eftermiddag drömde jag om Basshunter eftersom jag var hög." haha, jag tyckte det var ganska roligt :D för han är verkligen ingen jag skulle drömma om i vanliga fall ^^
Mohahaha :D

Nu är det helg! ;D iaf för mig.. :P snyggingen kommer hit idag, så då blir det mys för hela slanten. Får väl "fira" alla hjärtans dag så här i efterhand :) Jaja.. det blir trevligt iaf :)

Nu ska jag kolla vidare på saker..

Ciao //
E

Alla <3 Dag

Mitt hjärta tillhör Per <3

Jag
Älskar Dig!

så underbar..

helgen har varit! :) synd bara att de går så himla fort.. man hinner ju inte vara med så är det måndag igen..

Men som sagt har denna varit underbar <3
Förutom mitt lilla missöde i fredags, men det löste sig.. men man kan säga att fredagen inte var min dag ^^
Har hunnit med att bowla och vara på 40-årspartaj.. och allmänt bara ha det helt bäst :)

Älskar dig Per, du är världens mest underbara människa <3

jajja, detta blev ju väldigt hoppande och konstigt.. men ids inte skriva mer idag..

Ciao //
E

back again :D

japp, nu har jag då varit och tränat. Grymt jobbigt, fast roligt ändå :) Enda dåliga var ju att man var med två st superwomens.. mamma och camilla :) bådda är ju ruggigt vältränade.. kände mig som en liten svagfis i jämförelse med dem.. fast det var ju bara att kämpa på!

Allt har som ändrat sig sen jag skrev förra bloggen ^^ Jag ska få ta bilen imorn, så jag är nöjd :D

Kanske man ska ta och lyssna på lite musik nu, för att komma i ännu bättre stämning (om det är möjligt??)
Blev: Jordin Sparks med låten Tattoo, älskar den verkligen! Lyssnar alltid på den.. blir så glad av den.. eller kär eller ännu lyckligare eller vad man ska säga :) helt fin.

Jag har inte så mycket att berätta nu faktiskt.. det kändes som att jag hade det, men jag har som glömt allt som jag hade tänkt skriva.. ^^ hmm.. få se vad var det..? jajja, jag kommer inte på det just nu.. kanske kommer till mig vid nåt senare tillfälle.. :)

(8) Just like a tattoo, I'll always have you.. (8)

Min dator håller på att få fnatt verkar det som.. :/ hmm.. inte bra.. :/

Har kommit på hur jag ska göra med projektarbetet faktiskt, känns bra :) måste bara komma igång ordentligt med det viktiga så kanske min tidsplan fungerar, det vore ju helt otroligt i så fall ^^
Nu har jag i alla fall helg, ruggigt härligt måste jag säga! Inte för att fredagarna var så jobbiga före jul heller då, fast då visste jag att jag var tvungen att räkna matte om jag skulle stanna hemma. Men nu har jag inge matte mer! Woo! Grymt härligt! :) för det måste man säga.. alla de där mattekurserna (A-D) har tagit tid och varit jobbiga.. hade ju först tänkt läsa E också.. men med tanke på hur svårt jag tyckte det var på D så valde jag att inte läsa det. Vill ju inte få IG i nån kurs :S

Jajja nog om skolan.. Nu ska jag ta och läsa lite andra människors bloggar ;D

Ciao // E


*morr*

jag är arg just nu..

Eller arg och arg, men jag tänker lite "inte-allt-för-fina-tankar".. :P jag hade nämligen tänkt ta bilen ner till karln min i helgen.. men nähä då ska de kanske och åka slalom i helgen.. men hallå vi har två bilar!
Men mamma jobbar ju så då måste hon ha den andra.. hmm hallå igen, jobbet är inte alltför långt borta! Hon kan ju kanske gå?! eller så skjutsar ni henne innan ni far till backen?!

Ååå.. jag blir bara så arg..! Alltid finns det nån ursäkt för att man inte ska få ta bilen..
- "Näe men det är så dåligt väder, du har ju aldrig kört i det här.." Nej men då kanske det är dags att jag får testa?!?!!!!
- "Nej det är så kallt, bäst att vi bara kör med en bil i helgen.." Men varför har vi då två om det bara är en av dom som är till för att användas?!!
Jajja, enough med allt bad talk..

Snart ska jag iaf och göra av med lite bad energy.. måste ta ut mig ordentligt så jag inte har någon energi kvar till att vara arg :) det är cirkelträning ikväll! Wiee :D det är min favorit, man kan som koncentrera sig på sig själv på ett annat sätt.. annars blir det alltid så att jag kollar på alla andra och skrattar i hjärnan åt nån (jag vet.. inte snällt.. men ack så roligt!)

Jag ska skriva en riktigt lång blogg idag (för ovanlighetens skull) så jag måste berätta om lite olika saker :)

Skolan var faktiskt hyffsat rolig idag, eftersom jag hade mindre dö-tid än vad jag annars har :) På kemin så kände jag faktiskt att jag som hade lärt mig nåt av det vi håller på med nu. Jag räknade ett tal som jag hade fått fel på förra lektionen och klarade det, helt på egen hand. Fast hon gick igenom det på tavlan sen, men då var jag redan klar :) men jag måste komma ihåg att göra uppgiften som vi fick.. inte glömma, inte glömma.. :P

Sen tränade vi vidare på våran talk-show, jag undrar om någon kommer fatta nåt..? men vi har iaf haft kul under tiden :)

Jag letade fram en mjukisdjurs hund som jag har, jag skulle ha den till engelskan. Blev grymt förälskad i den igen! Nu förstår jag verkligen varför jag mot alla odds skulle ha hem den från Mallorca! :) jag har alltid varit och kommer alltid förbli en mjukisdjursälskare :) Man kan ju inte annat än älska mjukisdjur.. de är söta, mjuka, gosiga och dessutom så otroligt lättskötta! Nackdelarna är ju att de är lite mindre roliga att leka med än the real deal, fast vad gör väl det när man är 7 år och inte tål riktiga? Och alla vet ju att det inte är någon skillnad på 7 och snart 19.. :P

Oj vad jag babblar på om ingenting, kommer nog inte vara nån som läser allt, men vad gör det..? jag har ju iaf fått skriva av mig det :D

Jajja.. nu kommer jag inte på nåt mer att skriva för tillfället, men jag kanske skriver mer sen om jag får nån inspiration :)

Ciao

Käka-semlor-dagen..

Det är ju en riktig höjdardag för alla "semelälskare" där ute, men själv tycker jag väl inte att det är någon höjdare. Alla på gymnasiet får varsin semla idag, får väl skänka min till behövande ;P
Blev bjuden på semlor för andra gången i år igår.. men jag fick komma med samma kommentar då: jag gillar inte semlor. Standarden då är "men du kan få utan mandelmassa.." Hmm.. det hjälper inte.. jag gillar inte bullen.. det enda jag gillar är florsockret och ärligt talat känns det ju inte så givande att bara slicka bort florsockret och sen slänga resten ^^
Jaja, slutbabblat om dessa bullar.. :P

Har just skrivit lite om de otroligt intressanta författarna som finns i Romantiken bl.a Edgar Allan Poe.. snacka sorligt liv. Ingen höjdare.. ofta man gifter sig med sin 13-åriga kusin.. :S

Jag har ingen inspiration att skriva nåt just nu.. har inte hänt så mkt man kan skriva om.. :P

jajja.. ha de allesammans :)

RSS 2.0